ALLIN > תרבות > מסעדות ומתכונים > לכבוד השנה החדשה: מתכון לתפוחונים ממולאים

לכבוד השנה החדשה: מתכון לתפוחונים ממולאים

לכבוד השנה החדשה: מתכון לתפוחונים ממולאים

אוהבים תפוחים ורוצים לשדרג ולהכניס אותם לתפריט כקינוח מתוק במיוחד? רוצים לגוון את ארוחת החג ולהפתיע את בני המשפחה בגרסה חדשנית לתפוח בדבש המסורתי? "חוות דרך התבלינים" בבית לחם הגלילית מציגה: מתכון לתפוחונים ממולאים.

המצרכים:

6 תפוחי גרנד סמיט

בקבוק יין אדום יבש

1 כף שטוחה קינמון

1 כף סוכר חום

1 כוס מיקס אגוזים ושקדים טבעיים

אופן ההכנה:

א. מרוקנים את התפוחים מליבתם.

ב. מבשלים את התפוחים ביין אדום, קינמון וסוכר עד לריכוך קל. מוציאים את התפוחים ומצננים מעט.

ג. ממלאים את התפוחים בתערובת האגוזים ומעט דבש, ואופים בתנור עם רוטב היין בו בושלו למשך 15 דק’.

ד. מוציאים מהתנור ומזלפים דבש טהור.

בתאבון!

ניתן להשיג בחוות דרך התבלינים, בית לחם הגלילית, טל': 04-9533405, ובסניפי הרשת. לאתר החברה: http://www.derech-hatavlinim.co.il/

צילום: הדס ניצן

פורסם על ידי

תגובות פייסבוק

Comments are closed.

תפריט